Over ons.

Al tientallen jaren is www.gipsplatenbehang.nl een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Het dochterbedrijf van Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Jaren geleden was er vanuit de bouw behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een onafhankelijk collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector NL!

Onze Missie

Veel consumenten zoeken online naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Als collectief besloot wij hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus professionals in! Deze leveren strakke wanden op die professioneel zijn afgewerkt.

Enkele Teamleden

Geert van Gipsplaten Behangen.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is al vele jaren het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij haalt de klussen binnen en koppelt deze aan de juiste lokale vakmannen.

Luis van Gipsplaten Behangen,

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is een echte duizendpoot. Hij stuurt de mannen op de werkvloer aan, regelt de materialen en levert de woningen op. Een sterke schakel binnen onze organisatie.

Sander van Gipsplaten Behangen.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is een freelance virtual assistant die al meer dan 10 jaar bij ons werkt. Hij zorgt voor een strakke maar haalbare planning. Ook neemt hij de telefoon bij ons op.

Wil je gipsplaat behangen?

Als gipsplaten specialist garanderen wij de hoogste afwerking. Dit doen wij zowel bij renovatiewoningen als bij nieuwbouwwoningen. Vraag gratis een offerte aan!

Scroll naar boven