Diensten.

Bij Gipsplaten Behangen bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van behang op gips. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Ontdek onze diensten en prijzen per m2.

Gipsplaat behangen

Voor het behangen van gipsplaten vragen wij €10 per vierkante meter. Dit is dan inclusief hoogwaardig renovlies behang. Dit geeft een strakke stuclook!

Behangen en sauzen

Voor het behangen en schilderen van renovliesbehang vragen wij € 12,99 per m2. De meest populaire latex verf kleuren pm te gebruiken zijn dan 9010 en 90 16. 

Renovliesbehang

Er zijn verschillende soorten bouwbehang. De behangsoorten die wij het meeste gebruiken zijn renovlies, glasvezelbehang, glasvliesbehang en glasweefselbehang.

Moeten wij nog bouwbehang verwijderen ?

Bij oude woningen moet er vaak nog behang verwijderd worden. Het is voor ons geen enkel probleem om dit voor je doen. Voor het verwijderen van behang vragen wij gemiddeld €6 per vierkante meter.

Muren behang klaar maken

Wij werken veel samen met www.stukadoorinhuren.nl en www.gestuct.nl. Zij helpen ons om oneffen muren weer strak te maken.

100% Garantie op Strak Afgewerkte Gipsplaten

Het team van Bouwsector Nederland heeft 20+ jaar ervaring in de bouw. Wij durven dan ook met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken, werken we alleen met vakmannen!

Wil je misschien alle komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het laatste nieuws bij het bouwplatform Advies Nederland. Maandelijkse updates!

Wil je gipsplaten laten behangen met renovlies behang? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Scroll naar boven